Det siger vores gæster om os

Super dygtig og kompetent behandling af Bettina. Skøn fornemmelse at kroppen bliver løsnet, og får flow gennem systemet. Med forsigtige spørgsmål og indlevelse i ens liv, får Bettina pejlet sig ind på, hvilke problemstillinger der skal arbejdes på – fysisk som psykisk. Bestemt en værdsat behandlingsform herfra.
– Nita gade

I dag var min første gang til behandling hos Bettina. Jeg blev mødt af et kæmpe smil og en varm og meget professionel behandler. Jeg har prøvet mange former for behandling i mit liv men jeg er helt blæst bagover. Samtidig fik vi nogle gode snakke om, hvordan krop og sind hænger sammen. Min næste behandling er allerede booket. De varmeste anbefalinger herfra.
– Helle Toft Christensen

Bettina har min dybeste anbefaling. Jeg modtog min første behandling for en uges tid siden, og trods for at oplevelsen var så dybdegående, føler jeg mig tom for ord. I stedet vil jeg forsøge at beskrive min oplevelse af behandlingen.
Jeg lagde mig tilrette, uden den store viden om hvad kropsterapi er. Jeg forestillede mig en slags zoneterapi på hele kroppen, som jeg har prøvet på mine fødder. Det var det i og for sig også dog alligevel uden sammenligning. Kropsterapien som Bettina udførte var en af de mest overvældende, forløsende, sårbare og healende behandlinger, som jeg nogensinde har modtaget. Det skal siges, at jeg selv behandler indenfor naturmedicin, og jeg har efterhånden prøvet en del. Den enorme traumeforløsning, som Bettina var i stand til at at igangsætte og følge til dørs var ubeskrivelig. Bettina har en meget klar indføling af hvad der sker i din krop, hvor blokader sidder, hvad de kan stamme fra og hvordan hun vil hjælpe dig videre. Jeg følte mig tryg i en sådan grad, at jeg kunne rumme min egen totale sårbarhed, Derfor en kæmpe anerkendelse til Bettinas Nærvær, omsorg, kyndighed og professionalisme. Jeg er på ingen måder færdig med denne type behandling og jeg glæder mig til at gå endnu dybere. Tak.
– Ellienora Sephorah

Smuk og interessant oplevelse Dharma Retreat Centers. Særligt gjorde de to facilitatorers engagement og nærvær indtryk, og netop dette indbød til tryghed for sindets nysgerrige rejse ind i sig selv, samt i forhold til rejsens nysgerrighed på omgivelserne.
– Ronni Christensen

Jeg er slet ikke i tvivl om at alt hvad Michelle tilbyder er guld værd. I kropsbehandlingen går michelle intuitiv ind og fanger der hvor tingene sidder og løsner op på flere plan derved. Hun har en ro og en tilstedeværelse der automatisk gør men slapper af og kan tage imod. Hendes nærvær og omsorg gør man trygt kan slappe af, åbne op og giver slip. Desuden er Michelle sådan en person der stråler indefra og hendes smil lyser et rum op, så man kan kun går fra hende med smil på læben og ro i kroppen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Michelle.
– Ann