Kroppens behov

I denne behandling lader jeg kroppens sprog tale gennem mine hænder og her inviterer jeg til, at dens behov må komme til overfladen. Det er en intuitiv behandlingsform med det formål at skabe indre balance og harmoni, hvorfra den medicin vi selv indeholder, kan arbejde frit.

Når vi i samspil leder kroppen i en retning af ro og tillid, har vi evnen til at forløse den energi, som sidder stagneret fra tidligere traumer, blokader og spændinger. Under denne kropsbehandling vil du udover massage, blive mødt med hjerterum, healing og channeling. Behandlingen afsluttes med en halv times samtaleterapi, som bygger på den visdom din krop har talt under behandlingen.

Det eneste du skal gøre er at nyde den rejsen ned i kroppen, og give dig hen til den kærlighed og kraft der dukker op, når du gennem kroppen finder tilstedeværelse i nuet.

Varighed: 1,5 time
Pris: 900 kr.
Behandler: Michelle

For spørgsmål til behandling: 53608194

BOOK NU

Kropsterapi og de-amouring for kvinder

Som kvinde stilles der i dag mange krav og forventninger til at vi i vores gøren, kan bære et stort ansvar og udvise en enorm handlekraft. Hvis vi glemmer kroppen i en hektisk hverdag, vil prisen ofte være en kropslig sammentrækning, hvorfra vi enten misfortolker eller mister kontakten til de signaler, som vores krop sender os livet igennem. På samme måde kan også tidligere traumer, chok og uforløste følelser, give anledning til at kroppen danner et skjold de steder, hvor erfaringerne sidder lagres.

For at komme at komme i kontakt med og opretholde en naturlig tilstand i kroppen, må vi som en selvkærlig handling, værne om vores fysiske væren. Når vi tilbyder os selv forløsning af det skjold som over tid lagres i kroppen, vil også vores følelsesmæssige intelligens, nydelse og sundhed have de bedste forudsætninger for at kunne blomstre.

Med den dybeste integritet og indføling inviteres du til, i samspil med mig, til at gå på opdagelse i dit kropslige potentiale. Denne indre afbalancering, giver anledning til at enhver celle i kroppen forsynes med flow og energi.

Behandlingen sker med stor respekt for dit individuelle nervesystem og derfor er langsommelighed nøglen til, at kropslig forløsning må finde sted. Ikke to mennesker er ens og derfor er heller ikke to behandlinger den samme.

Metoderne hertil kan indebære åndedrætsterapi, TRE (Traume Releasing Exercises), de-armouring, samtale og teknikker fra Body All Mind Kropsterapi.

BOOK NU