Dharma Retreats

Med rødder i det midtjyske har Dharma Retreats beliggenhed på det idylliske Bruunsgaarden. Stedet slår med sine smukke omgivelser, dørene op til et frirum hvor ro, natur og fællesskab er i centrum. På gården er der desuden rig mulighed for at komme i nærkontakt med dyr, være samlet omkring bålhygge og overnatning i shelters.

Med sin brede palette af aktiviteter udbyder Dharma Retreats forskellige typer kropsbehandling, holdtræning, workshops og andre events. Alt sammen med formål om skabe plads, liv og nærvær omkring det, der let overhøres og tilsidesættes i en travl hverdag. Det er vores opfattelse at vi som mennesker bedst trives og udvikles, når vi husker også at prioritere de ting, som bringer smil frem på læben.

Dharma er et indisk sanskrit ord og betyder “den rette vej”. Når vi lever efter og er i harmoni med vores livsformål, da er vi tro mod vores unikke Dharma.

Læs mere om hvad vi tilbyder
Vælg din rette vej

NÆRVÆR

BEHANDLINGER

HOLD

OM OS

Bag Dharma Retreats er Michelle og Bettina. Fælles har vi en vision og et brændende ønske om at bidrage til en bedre verden. En verden, hvor vi møder hinanden i øjenhøjde og tager det naturlige i os, tilbage.

Bag os har vi, hver især, en bred værktøjskasse og mange års erfaring. Både på skolebænken og i skoene på livets landevej. Selv mener vi at vores kompetencer og de rammer, som vi tilbyder hos Dharma Retreats skaber vækst og grobund for et positivt aftryk hos de mennesker, som vi møder på vores vej.

Nedenfor kan du læse mere om os hver især.

MICHELLE
BETTINA

DET VORES GÆSTER SIGER

Jeg er slet ikke i tvivl om at alt hvad Michelle tilbyder er guld værd. I kropsbehandlingen går michelle intuitiv ind og fanger der hvor tingene sidder og løsner op på flere plan derved. Hun har en ro og en tilstedeværelse der automatisk gør men slapper af og kan tage imod. Hendes nærvær og omsorg gør man trygt kan slappe af, åbne op og giver slip. Desuden er Michelle sådan en person der stråler indefra og hendes smil lyser et rum op, så man kan kun går fra hende med smil på læben og ro i kroppen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Michelle.
– Ann

Smuk og interessant oplevelse Dharma Retreat Centers. Særligt gjorde de to facilitatorers engagement og nærvær indtryk, og netop dette indbød til tryghed for sindets nysgerrige rejse ind i sig selv, samt i forhold til rejsens nysgerrighed på omgivelserne.
– Ronni Christensen

I dag var min første gang til behandling hos Bettina. Jeg blev mødt af et kæmpe smil og en varm og meget professionel behandler. Jeg har prøvet mange former for behandling i mit liv men jeg er helt blæst bagover. Samtidig fik vi nogle gode snakke om, hvordan krop og sind hænger sammen. Min næste behandling er allerede booket. De varmeste anbefalinger herfra.
– Helle Toft Christensen

LÆS MERE